Informacija

Kiekis:
52 litrai
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2016 m. lapkričio 17 d.
Receptas modifikuotas:
2016 m. lapkričio 20 d.

Parametrai

OG:
1.054
FG:
1.014
ABV:
5.3 %
IBU:
24
EBC:
11
IBU/OG:
0.45
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Pils salyklas 3.3 10.000
BEST Kvietinis tamsus salyklas 18.0 3.000
      13.000

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Tettnanger (DE) 4.5 100 60
Tettnanger (DE) 4.5 75 10
Tettnanger (DE) 4.5 25 0
      200  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Wyeast 2565: Kolsch 12.0 75
WLP029 (Kolsh) German ale. 12.0 75

Priedai

Pavadinimas Kiekis Paskirtis Laikas
Airiška kerpena 30.0 g Virimui 10 min.

Pastabos

Startas-43C
vėliau t kelta po 1 kas 2 min.
nuo 66 C- 30 min.
70C-15 min.
78C-5 min
virta-70 min
Fermentuojam po 25 L su Wyeast 2565: Kolsch ir  su WLP029 (Kolsh) German ale mielėmis


Prisijungę aludariai