Receptas / Kölner Dom
Informacija
Parametrai
OG:
1.060
|
|
FG:
1.015
|
|
ABV:
5.9 %
|
|
IBU:
27
|
|
EBC:
12
|
|
IBU/OG:
0.44
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Pils salyklas | 3.3 | 10.000 | 80.0 | |
BEST Kvietinis tamsus salyklas | 18.0 | 2.500 | 20.0 | |
12.500 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Tettnanger (DE) | 4.5 | 100 | 60 | |
Tettnanger (DE) | 4.5 | 75 | 10 | |
Tettnanger (DE) | 4.5 | 25 | 0 | |
200 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Wyeast 2565: Kolsch | 250.0 | 75 |
Priedai
Pavadinimas | Kiekis | Paskirtis | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Airiška kerpena | 30.0 g | Virimui | 10 min. |
Pastabos
Startas-43C
vėliau t kelta po 1 kas 2 min.
nuo 66 C- 30 min.
70C-15 min.
78C-5 min
virta-70 min
Fermentuojam po 25 L su Wyeast 2565: Kolsch ir su WLP029 (Kolsh) German ale mielėmis
vėliau t kelta po 1 kas 2 min.
nuo 66 C- 30 min.
70C-15 min.
78C-5 min
virta-70 min
Fermentuojam po 25 L su Wyeast 2565: Kolsch ir su WLP029 (Kolsh) German ale mielėmis