Informacija

Kiekis:
45 litrai
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2016 m. lapkričio 17 d.
Receptas modifikuotas:
2019 m. sausio 18 d.

Parametrai

OG:
1.060
FG:
1.015
ABV:
5.9 %
IBU:
27
EBC:
12
IBU/OG:
0.44
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Pils salyklas 3.3 10.000
BEST Kvietinis tamsus salyklas 18.0 2.500
      12.500

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Tettnanger (DE) 4.5 100 60
Tettnanger (DE) 4.5 75 10
Tettnanger (DE) 4.5 25 0
      200  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Wyeast 2565: Kolsch 250.0 75

Priedai

Pavadinimas Kiekis Paskirtis Laikas
Airiška kerpena 30.0 g Virimui 10 min.

Pastabos

Startas-43C
vėliau t kelta po 1 kas 2 min.
nuo 66 C- 30 min.
70C-15 min.
78C-5 min
virta-70 min
Fermentuojam po 25 L su Wyeast 2565: Kolsch ir  su WLP029 (Kolsh) German ale mielėmis


Prisijungę aludariai