Informacija

Kiekis:
22 litrai
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2017 m. sausio 15 d.
Receptas modifikuotas:
2017 m. sausio 17 d.

Parametrai

OG:
1.053
FG:
1.014
ABV:
5.2 %
IBU:
12
EBC:
9
IBU/OG:
0.22
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Kvietinis salyklas 4.8 2.500
Lietuviškas salyklas nuo Biržų krašto 5.0 2.500
Avižiniai dribsniai 4.0 0.200
Kvietiniai dribsniai 3.0 0.200
      5.400

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Hull Melon 6.3 18 60
      18  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Mangrove Jack's M20 Bavarian Wheat 12.0 74

Priedai

Pavadinimas Kiekis Paskirtis Laikas
Laimo žievelė 22.0 g Virimui 15 min.
Kalendra 10.0 g Virimui 15 min.
Anyžius žvaigždinis 2.0 g Virimui 15 min.

Pastabos

Pauzės: 42(15), 63(60), 73(30), 78(10), dribsniai tiesiai į salinimą (nepavirti). Mentalo ir misos pH nematuoti. Laimo cedros apie 22 g gaunasi nuo 4 nedidukų laimų.




Prisijungę aludariai