Receptas / abė v2.0.0.1
Informacija
Parametrai
|
OG:
1.049
|
|
|
FG:
1.019
|
|
|
ABV:
4.0 %
|
|
|
IBU:
10
|
|
|
EBC:
17
|
|
|
IBU/OG:
0.20
|
kartumo nėra, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
| Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
|---|---|---|---|---|
| BEST Pilsen salyklas | 4.0 | 3.000 | 46.2 | |
| BEST Kvietinis salyklas | 4.8 | 2.500 | 38.5 | |
| BEST Caramel Aromatic salyklas | 50.5 | 1.000 | 15.4 | |
| 6.500 |
Apyniai
| Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
|---|---|---|---|---|
| Willamette | 5.0 | 6 | 60 | |
| Saaz (CZ) | 4.0 | 5 | 60 | |
| Saaz (CZ) | 4.0 | 5 | 30 | |
| Willamette | 5.0 | 6 | 30 | |
| Willamette | 5.0 | 6 | 10 | |
| 28 |
Mielės
| Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
|---|---|---|---|
| MauriBrew Weiss (I gen) | 150.0 | 62 |

AndriusK
2017 m. Vasario 4 d.Peckelis
2017 m. Vasario 4 d.AndriusK
2017 m. Vasario 5 d.Karamelės man norėjosi dėl spalvos, neteko matyt kvietinio karamelinio (smalsumas pramušo).