Receptas / Dopelius
Informacija
Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
77 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2017 m. sausio 26 d.
Receptas modifikuotas:
2017 m. vasario 1 d.
Parametrai
OG:
1.090
|
|
FG:
1.023
|
|
ABV:
8.9 %
|
|
IBU:
20
|
|
EBC:
23
|
|
IBU/OG:
0.22
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Apdovanojimai
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Bazinis salyklas | 3.0 | 7.000 | 89.2 | |
BEST Caramel Munich II salyklas | 120.4 | 0.400 | 5.1 | |
BEST Melanoidin salyklas | 70.9 | 0.300 | 3.8 | |
BEST Red X salyklas | 30.0 | 0.100 | 1.3 | |
Rūgštusis salyklas „Sauermalz“ | 3.3 | 0.050 | 0.6 | |
7.850 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Spalt Select (DE) | 4.4 | 40 | 60 | |
Spalt Select (DE) | 4.4 | 20 | 15 | |
60 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Labs Bock lager | 100.0 | 75 |
Pastabos
40proc RO / 60 krano
Salinimui 20L +3g CaCl
Tekinimui 15L +2g CaCl
Salinimui 20L +3g CaCl
Tekinimui 15L +2g CaCl
Aludarių Taurė 2017
2017 m. balandžio 30 d.