Informacija

Kiekis:
22 litrai
Efektyvumas:
65 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2017 m. vasario 4 d.
Receptas modifikuotas:
2017 m. vasario 19 d.

Parametrai

OG:
1.051
FG:
1.014
ABV:
4.8 %
IBU:
21
EBC:
36
IBU/OG:
0.42
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Belgiškas pilsnerio salyklas 3.0 2.000
BEST Kvietinis salyklas 4.0 2.000
Kvietiniai dribsniai 3.0 1.000
Avižiniai dribsniai 4.0 0.500
Skrudintas kviečių salyklas 905.6 0.200
      5.700

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Cascade (U.S.) 7.0 14 60
Citra 11.0 20 10
      34  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Mangrove Jack's M21 Belgian Wit 12.0 73

Priedai

Pavadinimas Kiekis Paskirtis Laikas
Kava 100.0 g - 2100 min.
Apelsinų žievelė (karčioji) 25.0 g Virimui 10 min.
Apelsinų žievelė (saldžioji) 25.0 g Virimui 10 min.
Kalendra 10.0 g Virimui 10 min.

Pastabos

Kava:

Šalto ekstrahavimo būdu paruošiama kava (Kingston, 100 g, rupiai malta, 35 valandos šaldytuve).

Išpilstymo metu ekstraktas supilamas kartu su užgazavimo cukrumi.



Prisijungę aludariai