Informacija

Kiekis:
18 litrų
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2017 m. vasario 12 d.

Parametrai

OG:
1.084
FG:
1.017
ABV:
8.8 %
IBU:
58
EBC:
30
IBU/OG:
0.69
ryškus apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Pilsen salyklas 4.0 3.000
BEST Munich Dark salyklas 28.0 3.000
BEST Rūgštinis salyklas 5.5 0.600
CaraRed salyklas 50.0 0.500
      7.100

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Chinook 13.0 10 60
Challenger 7.5 10 60
Cascade (US) 5.8 10 60
Challenger 7.5 10 20
Cascade (US) 5.8 10 20
Chinook 13.0 10 20
Challenger 7.5 10 10
Chinook 13.0 10 10
Cascade (US) 5.8 10 10
Challenger 7.5 10 5
Chinook 13.0 10 5
Cascade (US) 5.8 10 5
Challenger 7.5 10 0
Chinook 13.0 10 0
Cascade (US) 5.8 10 0
Cascade (US) 5.8 10 0
Challenger 7.5 10 0
Chinook 13.0 10 0
      180  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Lallemand Danstar Nottingham 12.0 80

Pastabos

Replikuotas forume esantis "3C", su tam tikromis modifikacijomis: keičiamos vandens proporcijos į mažesnes (planuojamas stiprumas 8.8%), papildomai aromatui dedami apyniai sauso fermentavimo metu, pilsomas po 1.5savaitės, brandinamas buteliuose 2 mėnesius. 
Prisijungę aludariai