Informacija

Kiekis:
24 litrai
Efektyvumas:
78 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2017 m. kovo 1 d.
Receptas modifikuotas:
2017 m. lapkričio 20 d.

Parametrai

OG:
1.087
FG:
1.013
ABV:
9.7 %
IBU:
5
EBC:
51
IBU/OG:
0.05
kartumo nėra, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Munich salyklas 15.5 3.590
Avižiniai dribsniai 4.0 0.900
Rugių salyklas 7.0 0.900
Marris Otter salyklas 5.0 0.900
Ruginiai dribsniai 7.0 0.440
Chocolate rye malt 631.0 0.440
Rūgštusis salyklas „Sauermalz“ 3.3 0.440
Kanapių sėklos 7.0 0.440
Sėmenys 7.0 0.340
Bolivinė balanda 3.0 0.340
Avižos 3.0 0.220
Vyšnia rūkytas salyklas 3.0 0.220
Rugiai 6.0 0.220
      9.390

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Saaz (CZ) 4.3 20 30
      20  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
WLP644 Brett Bruxellensis Trios 35.0 85
Fermentis Safale US-05(56) 25.0 77

Pastabos

Singlas galimas būtų pagal ingredientus, bet darysiu musiet turbid`ą.
Pilno kūno stiprus tamsus, salyklais ir nesalyklais (30%) turtingas lengvai rūkytas lambikas. Vo tep.
Vanduo RO/čiaupo 1/1, 45 l, po 5 gr. gipso ir druskos, salinimui sunaudosim 25 litrus. Turbid`as, žinai. Tekinimui apie 20, kad gauti kažkur 31-32 litrus 18.5 Plato preboil misą.
https://www.brewersfriend.com/mash-chemistry-and-brewing-water-calculator/?id=8P7GXKD

17 g pieno rūgšties, 1.58 MO, kažkada įdėti skrudintos vyšnios.
Prisijungę aludariai