Receptas / Pirmoji naktis
Informacija
Parametrai
OG:
1.054
|
|
FG:
1.015
|
|
ABV:
5.1 %
|
|
IBU:
16
|
|
EBC:
8
|
|
IBU/OG:
0.29
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Kvietinis salyklas | 4.8 | 0.550 | 40.7 | |
BEST Heidelberg salyklas | 2.9 | 0.550 | 40.7 | |
Kvietiniai dribsniai | 3.0 | 0.150 | 11.1 | |
Avižiniai dribsniai | 4.0 | 0.100 | 7.4 | |
1.350 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Bramling Cross | 6.8 | 2 | 60 | |
Citra | 13.5 | 2 | 5 | |
El Dorado | 14.5 | 2 | 5 | |
Bramling Cross | 6.8 | 2 | 5 | |
Amarillo | 9.5 | 2 | 5 | |
10 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Mangrove Jack's M21 Belgian Wit | 6.0 | 73 |
Priedai
Pavadinimas | Kiekis | Paskirtis | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Raudonieji burokėliai | 100.0 g | Antrinei fermentacijai | - | |
Apelsinų žievelė | 3.0 g | Antrinei fermentacijai | - | |
Kmynai | 0.5 g | Antrinei fermentacijai | - | |
Kardamonas | 0.5 g | Antrinei fermentacijai | - |