Receptas / Jabitautas
Informacija
Parametrai
OG:
1.058
|
|
FG:
1.016
|
|
ABV:
5.6 %
|
|
IBU:
34
|
|
EBC:
24
|
|
IBU/OG:
0.58
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Heidelberg salyklas | 2.9 | 0.900 | 62.1 | |
BEST Kvietinis salyklas | 4.8 | 0.300 | 20.7 | |
Speltos dribsniai | 30.0 | 0.100 | 6.9 | |
Ryžių dribsniai | 0.0 | 0.100 | 6.9 | |
BEST Special X salyklas | 352.7 | 0.050 | 3.4 | |
1.450 |
Apyniai
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Mangrove Jack's M21 Belgian Wit | 6.0 | 73 |
Priedai
Pavadinimas | Kiekis | Paskirtis | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Juodieji pipirai | 2.0 g | Antrinei fermentacijai | - | |
Kvapieji pipirai | 1.0 g | Antrinei fermentacijai | - |