Receptas / Belgian Saison
Informacija
Parametrai
OG:
1.059
|
|
FG:
1.012
|
|
ABV:
6.2 %
|
|
IBU:
34
|
|
EBC:
10
|
|
IBU/OG:
0.58
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Pilsen salyklas | 4.0 | 2.500 | 45.9 | |
BEST Pale Ale salyklas | 6.0 | 2.500 | 45.9 | |
Rūgštusis salyklas „Sauermalz“ | 3.3 | 0.450 | 8.3 | |
5.450 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Sorachi Ace | 13.0 | 14 | 60 | |
Sorachi Ace | 13.0 | 14 | 30 | |
Sorachi Ace | 13.0 | 72 | 0 | |
Sorachi Ace | 13.0 | 50 | 0 | |
150 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Belle Saison | 11.0 | 80 |