Receptas / california II
Informacija
Kiekis:
26 litrai
Efektyvumas:
89 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2012 m. sausio 9 d.
Receptas modifikuotas:
2012 m. sausio 30 d.
Parametrai
OG:
1.046
|
|
FG:
1.013
|
|
ABV:
4.3 %
|
|
IBU:
28
|
|
EBC:
15
|
|
IBU/OG:
0.61
|
ryškus apynių skonis
|
Apdovanojimai
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Bazinis salyklas | 3.0 | 3.900 | 86.7 | |
Cara alutekso | 220.2 | 0.200 | 4.4 | |
CaraHell | 25.0 | 0.200 | 4.4 | |
Miuncheno salyklas | 15.0 | 0.200 | 4.4 | |
4.500 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Amarillo | 9.0 | 32 | 60 | |
Saaz (Czech) | 2.9 | 10 | 20 | |
Saaz (Czech) | 2.9 | 10 | 0 | |
52 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
california lager (antro naudojimo, ploviau) | 12.0 | 71 |
Pastabos
RO/krano 20/1 2L/kg ir 3,8L/kg.( +1g CaCl2 +1g MgSO4 + 1g CaSO4)/10L
9L 52C > 48C 7min
8L 100C > 69C 60min
6,5L dekokcija pakelti temp. (virti 1min)
tekinti
Ca 55
Mg 12
SO4 101
Na 3
Cl 51
HCO3 20
RA~ -30
pH ~5.2
fermentavosi kambario temp.
9L 52C > 48C 7min
8L 100C > 69C 60min
6,5L dekokcija pakelti temp. (virti 1min)
tekinti
Ca 55
Mg 12
SO4 101
Na 3
Cl 51
HCO3 20
RA~ -30
pH ~5.2
fermentavosi kambario temp.
Komentarai
-
runce
2012 m. Vasario 5 d.kuo skiriasi nuo mano pilsnerių šios mielės? skonis ne švarus, kaip įprasta, o vaisinis: mangai, bananai, avokadai ir pan,, čia kaip jum vaizduotė veikia. alus turtingesnis nei pilsneris su W34/70, bet taip pat lengvai geriamss, labai skanus, trūkumų nejaučiu -
erstikis
2012 m. Vasario 27 d.Nepajutau trūkumų ir aš. Labai geras ir skanus lageris. Drumstas pasitaikė, bet man tai ne trūkumas. -
runce
2012 m. Vasario 27 d.drumstumas nuo transportavimo, nes šios mielės nėra ypatingai gerai pasiliekančios butelio dugne
Atviro Alaus Taurė 2012
2012 m. gegužės 27 d.