Informacija

Kiekis:
40 litrų
Efektyvumas:
84 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2017 m. balandžio 11 d.
Receptas modifikuotas:
2017 m. liepos 31 d.

Parametrai

OG:
1.049
FG:
1.011
ABV:
5.0 %
IBU:
14
EBC:
6
IBU/OG:
0.29
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Kvietinis salyklas 4.0 3.700
BEST Pilsen salyklas 4.0 3.700
      7.400

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Hallertau Mittelfruh 3.5 70 60
      70  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Safbrew WB-06 11.0 78

Pastabos

43C - 20min
67C - 40min
72C - 20min
78C - 10min

Fermentavimo t startas 18c 3d
duoti pakilti iki 22c iki fermentacijos pabaigos.
Prisijungę aludariai