Receptas / Weissbier v2
Informacija
Parametrai
OG:
1.049
|
|
FG:
1.011
|
|
ABV:
5.0 %
|
|
IBU:
14
|
|
EBC:
6
|
|
IBU/OG:
0.29
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Kvietinis salyklas | 4.0 | 3.700 | 50.0 | |
BEST Pilsen salyklas | 4.0 | 3.700 | 50.0 | |
7.400 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Hallertau Mittelfruh | 3.5 | 70 | 60 | |
70 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Safbrew WB-06 | 11.0 | 78 |
Pastabos
43C - 20min
67C - 40min
72C - 20min
78C - 10min
Fermentavimo t startas 18c 3d
duoti pakilti iki 22c iki fermentacijos pabaigos.
67C - 40min
72C - 20min
78C - 10min
Fermentavimo t startas 18c 3d
duoti pakilti iki 22c iki fermentacijos pabaigos.