Informacija

Kiekis:
24 litrai
Efektyvumas:
52 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2017 m. balandžio 13 d.
Receptas modifikuotas:
2017 m. balandžio 17 d.

Parametrai

OG:
1.034
FG:
1.006
ABV:
3.6 %
IBU:
9
EBC:
7
IBU/OG:
0.28
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Kvietinis salyklas 4.8 2.400
BEST Pilsen salyklas 4.0 1.600
Rūgštusis salyklas „Sauermalz“ 3.3 1.000
      5.000

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Perle (DE) 7.3 10 60
      10  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Fermentis Safale K-97 12.0 81

Priedai

Pavadinimas Kiekis Paskirtis Laikas
Druska 20.0 g Virimui 10 min.
Kalendra 10.0 g Virimui 10 min.

Pastabos

Nuotraukos

Prisijungę aludariai