Informacija

Kiekis:
23 litrai
Efektyvumas:
75 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2012 m. sausio 10 d.
Receptas modifikuotas:
2012 m. vasario 10 d.

Parametrai

OG:
1.074
FG:
1.010
ABV:
8.4 %
IBU:
30
EBC:
13
IBU/OG:
0.40
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Apdovanojimai

  • Parodyk, ką gali 2013

    2013 m. gruodžio 14 d.
    Vieta: II
    Surinkti taškai: 41.33
  • Atviro Alaus Taurė 2012

    2012 m. gegužės 27 d.
    Vieta: III
    Kategorija: Belgiškas stiprusis elis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Belgiškas pilsnerio salyklas 3.0 5.000
Invertuotas cukrus 7.0 1.000
Kvietinis salyklas (šviesus) 3.0 0.530
Brewferm Aroma 150.1 0.150
      6.680

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Hallertau Mittelfrüh 4.2 29 60
Hallertau Hersbrucker (German) 3.7 41 60
Saaz (Czech) 4.0 30 30
      100  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Wyeast Belgian Ardennes (3522) 0.0 86

Pastabos

Virtas 90 min
Ajeracija nuo akvariumo burbuliatoriaus per pemzą 10 min
Maistas mielėms 2 g

Komentarai

  • Varliamushys

    2012 m. Vasario 18 d.
    Jo gazo mažoka buvo, bet visa kita idealu.
  • SkyNaras

    2013 m. Rugsėjo 27 d.  
    Jeigu šio recepto salinimo temperatūros bus
    50C-15 min.
    63C-40 min
    70C-15 min
    77C 15 min
    viskas tinka?
  • vidmantas

    2013 m. Gruodžio 16 d.
    Vaau! Pabandė pakartoti virimą, labiau pavyko
  • SkyNaras

    2013 m. Gruodžio 16 d.
    tai geras receptas yra ;)
  • SkyNaras

    2013 m. Gruodžio 16 d.
    taip, brandinti jį dar reikia labai, neturėjau nieko daugiau tinkamo :)
Prisijungę aludariai