Receptas / abė v2.0.0.4
Informacija
Parametrai
OG:
1.051
|
|
FG:
1.012
|
|
ABV:
5.1 %
|
|
IBU:
13
|
|
EBC:
6
|
|
IBU/OG:
0.25
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Bazinis salyklas | 3.0 | 2.500 | 45.5 | |
Kvietinis salyklas (šviesus) | 4.3 | 2.500 | 45.5 | |
Cukrus | 0.0 | 0.500 | 9.1 | |
5.500 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Willamette | 5.0 | 6 | 60 | |
Saaz (CZ) | 4.0 | 5 | 60 | |
Saaz (CZ) | 4.0 | 5 | 30 | |
Willamette | 5.0 | 6 | 30 | |
Willamette | 5.0 | 6 | 10 | |
Citra | 12.0 | 10 | 10 | |
38 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
MauriBrew Weiss (I gen) | 150.0 | 76 |
Pastabos
1h 30min 64-67 c
10min 78c
Salyklas 2,8 E
Apyniai 3.44 E
Cukrus 0.45E
Mielės Kažkelintos kartos ~0 E
Medžiagos 6.69
Darbas ir įranga - priceless :)
~0,27 ct/l
10min 78c
Salyklas 2,8 E
Apyniai 3.44 E
Cukrus 0.45E
Mielės Kažkelintos kartos ~0 E
Medžiagos 6.69
Darbas ir įranga - priceless :)
~0,27 ct/l
Lrytas1
2017 m. Gegužės 5 d.AndriusK
2017 m. Gegužės 5 d.čia tie 500g ir su karbonizacijos 170g