Informacija

Kiekis:
25 litrai
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2017 m. gegužės 4 d.
Receptas modifikuotas:
2017 m. gegužės 15 d.

Parametrai

OG:
1.051
FG:
1.012
ABV:
5.1 %
IBU:
13
EBC:
6
IBU/OG:
0.25
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Bazinis salyklas 3.0 2.500
Kvietinis salyklas (šviesus) 4.3 2.500
Cukrus 0.0 0.500
      5.500

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Willamette 5.0 6 60
Saaz (CZ) 4.0 5 60
Saaz (CZ) 4.0 5 30
Willamette 5.0 6 30
Willamette 5.0 6 10
Citra 12.0 10 10
      38  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
MauriBrew Weiss (I gen) 150.0 76

Pastabos

1h 30min 64-67 c 
10min 78c

Salyklas 2,8 E
Apyniai 3.44 E
Cukrus  0.45E
Mielės Kažkelintos kartos ~0 E

Medžiagos 6.69
Darbas ir įranga - priceless :)
~0,27 ct/l


Komentarai

  • Lrytas1

    2017 m. Gegužės 5 d.
    Nu su cukrumi šiam stiliui tai perlenkei :)
  • AndriusK

    2017 m. Gegužės 5 d.  
    Sutinku, čia išvis jo tik karbonizacijai reiktų. Bet kažkaip aklai pilsčiau vandenį ir gavosi skystokai - teko pastiprint. Vandens aplinkinių burnos netoleruoja ir gali nesuprast 3,5 abv.

    čia tie 500g ir su karbonizacijos 170g
Prisijungę aludariai