Receptas / Hefeweizen 2017
Informacija
Parametrai
OG:
1.051
|
|
FG:
1.013
|
|
ABV:
5.0 %
|
|
IBU:
14
|
|
EBC:
27
|
|
IBU/OG:
0.27
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Spelt salyklas | 40.0 | 5.000 | 50.0 | |
Miuncheno salyklas | 15.0 | 5.000 | 50.0 | |
10.000 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Hallertau Mittelfruh | 4.0 | 50 | 60 | |
Hallertau Mittelfruh | 4.0 | 50 | 5 | |
100 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Mangrove Jack's M20 Bavarian Wheat | 12.0 | 74 |
Pastabos
43C -25 min
1/3 dekokcija (virinimas 10 min)
53C -20 min,
1/3 dekokcija (virinimas 10 min)
64C- 120 min
1/3 dekokcija (virinimas 10 min)
78C -15 min, tekinimas (fly)
Virimas 90 min
1/3 dekokcija (virinimas 10 min)
53C -20 min,
1/3 dekokcija (virinimas 10 min)
64C- 120 min
1/3 dekokcija (virinimas 10 min)
78C -15 min, tekinimas (fly)
Virimas 90 min