Receptas / Kvietkauskas
Informacija
Parametrai
OG:
1.048
|
|
FG:
1.008
|
|
ABV:
5.3 %
|
|
IBU:
14
|
|
EBC:
5
|
|
IBU/OG:
0.29
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Heidelberg salyklas | 2.9 | 2.000 | 44.4 | |
Kvietiniai dribsniai | 3.0 | 2.000 | 44.4 | |
Avižiniai dribsniai | 4.0 | 0.300 | 6.7 | |
Rūgštusis salyklas „Sauermalz“ | 3.3 | 0.200 | 4.4 | |
4.500 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Tettnanger (DE) | 3.3 | 37 | 60 | |
37 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Brewferm Blanche | 12.0 | 84 |
Priedai
Pavadinimas | Kiekis | Paskirtis | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Apelsinų žievelė (karčioji) | 15.0 g | Virimui | 10 min. | |
Kalendra | 5.0 g | Virimui | 10 min. |
Pastabos
20min 42°C (1/1.5)
20min 52°C (~1/2)
90min 66°C (~1/3)
Keliam iki 78°C ant viryklės
Tekinam su 79°C H2O (termoizoliuotame inde)
200g. gliukozės užburbuliavimui
20min 52°C (~1/2)
90min 66°C (~1/3)
Keliam iki 78°C ant viryklės
Tekinam su 79°C H2O (termoizoliuotame inde)
200g. gliukozės užburbuliavimui