Informacija

Kiekis:
24 litrai
Efektyvumas:
88 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2017 m. gegužės 16 d.
Receptas modifikuotas:
2017 m. birželio 6 d.

Parametrai

OG:
1.048
FG:
1.008
ABV:
5.3 %
IBU:
14
EBC:
5
IBU/OG:
0.29
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Heidelberg salyklas 2.9 2.000
Kvietiniai dribsniai 3.0 2.000
Avižiniai dribsniai 4.0 0.300
Rūgštusis salyklas „Sauermalz“ 3.3 0.200
      4.500

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Tettnanger (DE) 3.3 37 60
      37  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Brewferm Blanche 12.0 84

Priedai

Pavadinimas Kiekis Paskirtis Laikas
Apelsinų žievelė (karčioji) 15.0 g Virimui 10 min.
Kalendra 5.0 g Virimui 10 min.

Pastabos

20min 42°C (1/1.5)
20min 52°C (~1/2)
90min 66°C (~1/3)
Keliam iki 78°C ant viryklės
Tekinam su 79°C H2O (termoizoliuotame inde)
200g. gliukozės užburbuliavimui
Prisijungę aludariai