Informacija

Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2017 m. gegužės 18 d.
Receptas modifikuotas:
2017 m. liepos 1 d.

Parametrai

OG:
1.058
FG:
1.013
ABV:
5.9 %
IBU:
55
EBC:
12
IBU/OG:
0.94
dominuoja apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Marris Otter salyklas 5.0 5.000
TF Oat Malt 6.3 0.330
Skrudintas miežių salyklas 'Biscuit' 50.0 0.170
      5.500

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Mosaic 12.5 5 60
Mosaic 12.5 20 15
Mosaic (Whirpool after boil 80C) 12.5 25 15
Mosaic 12.5 35 5
Mosaic (after 1 day fermantation for 5 days) 12.5 20 0
Mosaic (after 3days fermentation for 3days) 12.5 20 0
      125  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Fermentis Safale US-05(56) 12.0 77

Priedai

Pavadinimas Kiekis Paskirtis Laikas
Airiška kerpena 5.0 g Virimui 15 min.
Prisijungę aludariai