Informacija

Kiekis:
19 litrų
Efektyvumas:
60 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2011 m. vasario 26 d.

Parametrai

OG:
1.044
FG:
1.011
ABV:
4.3 %
IBU:
39
EBC:
42
IBU/OG:
0.89
dominuoja apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Kupiškio pilsnerio salyklas 3.0 4.000
Avižiniai dribsniai 4.0 0.400
Skrudinti miežiai 1000.8 0.200
      4.600

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Amarillo 8.5 30 90
Tettnanger (German) 4.5 30 5
      60  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Safale S-04 12.0 75

Pastabos

Avižinius dribsnius, prieš pat virimą, skrudinau orkaitėje 180C ±40min., kol įgavo aukso spalvą. Labiausia vykęs Stout'as. Lengvai skrudinti avižiniai dribsniai atsveria skrudintų miežių sunkumą.
Prisijungę aludariai