Informacija

Kiekis:
25 litrai
Efektyvumas:
70 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2012 m. sausio 19 d.
Receptas modifikuotas:
2012 m. balandžio 10 d.

Parametrai

OG:
1.054
FG:
1.014
ABV:
5.3 %
IBU:
27
EBC:
7
IBU/OG:
0.49
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Bazinis salyklas 3.0 5.000
Kvietinis salyklas (šviesus) 3.0 0.750
Rugių salyklas 6.0 0.750
      6.500

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Bravo 15.0 20 60
      20  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
leauven (gavau is banko) 12.0 75

Pastabos

2xdecoction,
bet pagrindine salyga, alus turi buti ausinamas-aeruojamas ziema nakti ant sniego, semiant ir is aukstai pilant rudeliuku . Tokiu butu misos temperatura turi buti numusta nuo 40C iki 24C. Lauko temperatura -5C.

alus skitas Bravo apyniu susiejimui

Komentarai

  • Dainius

    2012 m. Kovo 7 d.
    O šitas buvo labai geras! Mielės žaidžia visu gražumu. Kita versija su S-04 neturi to charakterio bet irgi savotiškai skani.
    Galima iškart atskirt Hario stilių.
  • haris

    2012 m. Balandžio 5 d.
    kol kas cia mano skaniausias alus, nors savo ragavau kokius 15 :)
    kaip patariat duosiu taurei
  • haris

    2012 m. Balandžio 5 d.
    aciu uz ivertinima
  • Gytis

    2012 m. Balandžio 5 d.
    duok taurei, 2 litrus, primenu.
  • Naminis

    2013 m. Sausio 7 d.
    O tas receptas kurio virimo aš vakar ragavau - ne viešas?
Prisijungę aludariai