Receptas / KvietRugBravo
Informacija
Kiekis:
25 litrai
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2012 m. sausio 19 d.
Receptas modifikuotas:
2012 m. balandžio 10 d.
Parametrai
OG:
1.054
|
|
FG:
1.014
|
|
ABV:
5.3 %
|
|
IBU:
27
|
|
EBC:
7
|
|
IBU/OG:
0.49
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Bazinis salyklas | 3.0 | 5.000 | 76.9 | |
Kvietinis salyklas (šviesus) | 3.0 | 0.750 | 11.5 | |
Rugių salyklas | 6.0 | 0.750 | 11.5 | |
6.500 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
leauven (gavau is banko) | 12.0 | 75 |
Pastabos
2xdecoction,
bet pagrindine salyga, alus turi buti ausinamas-aeruojamas ziema nakti ant sniego, semiant ir is aukstai pilant rudeliuku . Tokiu butu misos temperatura turi buti numusta nuo 40C iki 24C. Lauko temperatura -5C.
alus skitas Bravo apyniu susiejimui
bet pagrindine salyga, alus turi buti ausinamas-aeruojamas ziema nakti ant sniego, semiant ir is aukstai pilant rudeliuku . Tokiu butu misos temperatura turi buti numusta nuo 40C iki 24C. Lauko temperatura -5C.
alus skitas Bravo apyniu susiejimui
Dainius
2012 m. Kovo 7 d.Galima iškart atskirt Hario stilių.
haris
2012 m. Balandžio 5 d.kaip patariat duosiu taurei
haris
2012 m. Balandžio 5 d.Gytis
2012 m. Balandžio 5 d.Naminis
2013 m. Sausio 7 d.