Informacija

Kiekis:
26 litrai
Efektyvumas:
72 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2017 m. liepos 4 d.
Receptas modifikuotas:
2017 m. liepos 25 d.

Parametrai

OG:
1.054
FG:
1.025
ABV:
3.8 %
IBU:
20
EBC:
33
IBU/OG:
0.37
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Munich salyklas 15.5 6.000
BEST Caramel Munich II salyklas 120.4 0.250
BEST Chocolate salyklas 902.8 0.090
      6.340

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Styrian Goldings 5.3 40 60
Fuggle (UK) 4.5 15 10
      55  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Fermentis Safale S-04 12.0 54

Pastabos

Po 7 parų fermentacijos perpylimas į antrinę.
~1kg blanširuotų ir paskui patrintų juodųjų serbentų.

Komentarai

  • Lrytas1

    2017 m. Liepos 11 d.
    Na orientuotis reikėtu į 200-400g uogų litrui alaus. 
  • AndriusK

    2017 m. Liepos 11 d.
    Nu bet ir nepigiai gaunasi tas vaisių/uogų skonis...
  • AndriusK

    2017 m. Liepos 12 d.  
    O jei lapus juodųjų serbentų? Agurkams tai suteikia pikantiškumo.
  • Lrytas1

    2017 m. Liepos 12 d.
    Jo dar morkų galima įdėti ir raugintų kopūstų :)
  • AndriusK

    2017 m. Liepos 13 d.
    Burokų, kad raudonesnis būtų... :)
Prisijungę aludariai