Receptas / Diupelis
Informacija
Kiekis:
25 litrai
Efektyvumas:
80 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2012 m. sausio 20 d.
Receptas modifikuotas:
2012 m. gegužės 13 d.
Parametrai
OG:
1.085
|
|
FG:
1.023
|
|
ABV:
8.1 %
|
|
IBU:
24
|
|
EBC:
48
|
|
IBU/OG:
0.28
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Bazinis salyklas cekiskas | 3.0 | 4.500 | 50.7 | |
Miunchner salyklas | 25.0 | 3.000 | 33.8 | |
CaraCrystal | 120.1 | 0.500 | 5.6 | |
Special B | 350.3 | 0.450 | 5.1 | |
Melanoidinas | 70.1 | 0.400 | 4.5 | |
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate Dehusked' | 800.6 | 0.020 | 0.2 | |
8.870 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Hersbrucker (German) | 4.2 | 33 | 90 | |
Hersbrucker (German) | 4.2 | 33 | 60 | |
Hersbrucker (German) | 4.2 | 33 | 15 | |
99 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Bavarian lager | 125.0 | 73 |
Pastabos
45% RO/ 55% krano
RA = 114 (113 optimalus)
RA = 114 (113 optimalus)