Receptas / Pusčiaus porteris
Informacija
Kiekis:
25 litrai
Efektyvumas:
83 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2012 m. sausio 20 d.
Receptas modifikuotas:
2012 m. sausio 21 d.
Parametrai
OG:
1.073
|
|
FG:
1.018
|
|
ABV:
7.2 %
|
|
IBU:
22
|
|
EBC:
54
|
|
IBU/OG:
0.30
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Bazinis salyklas | 3.0 | 5.000 | 69.4 | |
Miuncheno salyklas | 15.0 | 1.000 | 13.9 | |
Cukrus | 0.0 | 0.500 | 6.9 | |
Karamelinis salyklas | 240.2 | 0.500 | 6.9 | |
Skrudintas miežių salyklas | 1281.0 | 0.200 | 2.8 | |
7.200 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Hersbrucker (German) | 4.5 | 15 | 60 | |
Tradition (German) | 4.5 | 10 | 60 | |
Magnum | 14.5 | 10 | 60 | |
Hersbrucker (German) | 4.5 | 15 | 15 | |
50 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Safale S-04 | 12.0 | 75 |
Varliamushys
2012 m. Sausio 24 d.null
2012 m. Sausio 24 d.vidmantas
2012 m. Vasario 18 d.Varliamushys
2012 m. Vasario 18 d.Varliamushys
2012 m. Kovo 2 d.