Receptas / BPA
Informacija
Kiekis:
23 litrai
Efektyvumas:
90 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2017 m. liepos 21 d.
Receptas modifikuotas:
2017 m. liepos 24 d.
Parametrai
OG:
1.040
|
|
FG:
1.009
|
|
ABV:
4.1 %
|
|
IBU:
21
|
|
EBC:
8
|
|
IBU/OG:
0.51
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Pilsner salyklas | 4.0 | 2.000 | 59.7 | |
BEST Vienna salyklas | 9.0 | 1.320 | 39.4 | |
BEST Caramel Munich III salyklas | 160.5 | 0.030 | 0.9 | |
3.350 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
East Kent Golding | 5.5 | 30 | 60 | |
30 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Wyeast 3522: Belgian Ardennes | 100.0 | 78 |
Pastabos
RO, chloridinis, modulis 1/2.7, 9/22,
50 10
61 50
72 20
CaO4 0,3 g - 10 ltr.,
MgSO4 0.3 g 10 ltr.,
NaCl 0.2 g - 10 ltr.,
CaCl2 1.7 g - 10 ltr. bevandenio. 2 ml salinimui H2PO4
na, surašiau kaip tau :)
50 10
61 50
72 20
CaO4 0,3 g - 10 ltr.,
MgSO4 0.3 g 10 ltr.,
NaCl 0.2 g - 10 ltr.,
CaCl2 1.7 g - 10 ltr. bevandenio. 2 ml salinimui H2PO4
na, surašiau kaip tau :)