Informacija

Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
78 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2011 m. vasario 27 d.
Receptas modifikuotas:
2011 m. vasario 27 d.

Parametrai

OG:
1.084
FG:
1.021
ABV:
8.2 %
IBU:
26
EBC:
44
IBU/OG:
0.31
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Miuncheno salyklas 15.0 5.500
Bazinis salyklas (Maltosa) 3.0 1.000
Crystal (Alutex) 240.2 0.370
Skrudinti miežiai (Namuose gaminti, labai lengvai parudavę) 60.0 0.200
Skrudintas miežių salyklas 'Roasted Black' (Alutex) 1100.8 0.050
      7.120

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Brewer's Gold 5.0 57 60
Styrian Golding (Slovenia) 4.1 17 7
      74  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Saflager S-23 12.0 75

Pastabos

Pirmas bandymas pataikyti į šį stilių. Kaip manot ar pavyko?

Komentarai

  • Pikas

    2011 m. Vasario 28 d.
    Kokiose temperatūrose salinai?
  • JodaZ

    2011 m. Vasario 28 d.
    Standartiškai salinimas prie 67C pas mane.
    Fermentavau ties 12C 2 savaites, lageriavau prie 5C 5 savaites
  • Gytis

    2011 m. Vasario 28 d.
    reikia paragauti :) Gal iš Vilniaus? Kovo 17 dieną atsinešk į klubo "posėdį".
  • JodaZ

    2011 m. Kovo 1 d.
    Deja as is Kauno. Atvykt negalėsiu. Nebent jei kas nors organizuos butelių persiuntimą tai įdėčiau
Prisijungę aludariai