Informacija

Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
56 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2017 m. rugpjūčio 16 d.
Receptas modifikuotas:
2017 m. rugsėjo 12 d.

Parametrai

OG:
1.063
FG:
1.009
ABV:
7.0 %
IBU:
24
EBC:
9
IBU/OG:
0.38
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Bazinis salyklas 3.0 7.500
      7.500

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Chinook 14.6 15 30
Chinook 14.6 35 3
      50  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Fermentis Safbrew Abbaye 4 karta 100.0 85

Pastabos

20 virimui, 007 Blondas.
Virta 2017-08-19
Pilstyta 2017-xx-xx

Pradinis vandens kiekis 18 l
Antroko tekinimas 14 l
Salinta 70 (pilta į 76?), pabaiga su xxx. Iki pabaigos nešildyta. 60 min.
Batch sparging.

Virta 40 min.

Pradinis OG xxxxxxxx BRIX 15,6
Galutinis FG xxxxxxx BRIX 2,5

Startas su 23 C iškart dedant į 17 C aplinką, mieles 4 karta, toliau fermentacija prie 17C, dvi savaites




Pilstymas į butelius ir gazavimas 3-4 gr/l. Kelias pirmas dienas pavartoma.

Mielės 0 E
Salyklas 7 E
Apyniai 2,5 E

Nuotraukos

Prisijungę aludariai