Receptas / 007 Blondas
Informacija
Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
56 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2017 m. rugpjūčio 16 d.
Receptas modifikuotas:
2017 m. rugsėjo 12 d.
Parametrai
OG:
1.063
|
|
FG:
1.009
|
|
ABV:
7.0 %
|
|
IBU:
24
|
|
EBC:
9
|
|
IBU/OG:
0.38
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Bazinis salyklas | 3.0 | 7.500 | 100.0 | |
7.500 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Fermentis Safbrew Abbaye 4 karta | 100.0 | 85 |
Pastabos
20 virimui, 007 Blondas.
Virta 2017-08-19
Pilstyta 2017-xx-xx
Pradinis vandens kiekis 18 l
Antroko tekinimas 14 l
Salinta 70 (pilta į 76?), pabaiga su xxx. Iki pabaigos nešildyta. 60 min.
Batch sparging.
Virta 40 min.
Pradinis OG xxxxxxxx BRIX 15,6
Galutinis FG xxxxxxx BRIX 2,5
Startas su 23 C iškart dedant į 17 C aplinką, mieles 4 karta, toliau fermentacija prie 17C, dvi savaites
Pilstymas į butelius ir gazavimas 3-4 gr/l. Kelias pirmas dienas pavartoma.
Mielės 0 E
Salyklas 7 E
Apyniai 2,5 E
Virta 2017-08-19
Pilstyta 2017-xx-xx
Pradinis vandens kiekis 18 l
Antroko tekinimas 14 l
Salinta 70 (pilta į 76?), pabaiga su xxx. Iki pabaigos nešildyta. 60 min.
Batch sparging.
Virta 40 min.
Pradinis OG xxxxxxxx BRIX 15,6
Galutinis FG xxxxxxx BRIX 2,5
Startas su 23 C iškart dedant į 17 C aplinką, mieles 4 karta, toliau fermentacija prie 17C, dvi savaites
Pilstymas į butelius ir gazavimas 3-4 gr/l. Kelias pirmas dienas pavartoma.
Mielės 0 E
Salyklas 7 E
Apyniai 2,5 E