Receptas / Ma deuxième bière de saison
Informacija
Parametrai
OG:
1.041
|
|
FG:
1.000
|
|
ABV:
5.4 %
|
|
IBU:
18
|
|
EBC:
8
|
|
IBU/OG:
0.42
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Pilsen salyklas | 4.0 | 2.900 | 75.3 | |
BEST Munich salyklas | 15.5 | 0.650 | 16.9 | |
Medus | 2.0 | 0.150 | 3.9 | |
BEST Kvietinis salyklas | 4.8 | 0.150 | 3.9 | |
3.850 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
East Kent Golding | 5.0 | 20 | 70 | |
East Kent Golding | 5.0 | 10 | 10 | |
Styrian Goldings | 3.2 | 10 | 10 | |
East Kent Golding | 5.0 | 10 | 1 | |
Styrian Goldings | 3.2 | 10 | 1 | |
60 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Belle Saison | 11.0 | 100 |
Pastabos
20min 52°C (1/2)
45min 62°C (1/3)
Keliam iki 72°C ant viryklės
45min 72°C (1/3)
Keliam iki 78°C ant viryklės
15min 78°C (1/3)
Tekinam su 78°C H2O (termoizoliuotame inde)
Medus į puodą 5 minutėms
Fermentacija maksimalioje rekomenduojamoje gamintojo temperatūroje - 22°C
45min 62°C (1/3)
Keliam iki 72°C ant viryklės
45min 72°C (1/3)
Keliam iki 78°C ant viryklės
15min 78°C (1/3)
Tekinam su 78°C H2O (termoizoliuotame inde)
Medus į puodą 5 minutėms
Fermentacija maksimalioje rekomenduojamoje gamintojo temperatūroje - 22°C