Informacija

Kiekis:
24 litrai
Efektyvumas:
82 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2017 m. rugpjūčio 17 d.
Receptas modifikuotas:
2017 m. rugsėjo 6 d.

Parametrai

OG:
1.041
FG:
1.000
ABV:
5.4 %
IBU:
18
EBC:
8
IBU/OG:
0.42
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Pilsen salyklas 4.0 2.900
BEST Munich salyklas 15.5 0.650
Medus 2.0 0.150
BEST Kvietinis salyklas 4.8 0.150
      3.850

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
East Kent Golding 5.0 20 70
East Kent Golding 5.0 10 10
Styrian Goldings 3.2 10 10
East Kent Golding 5.0 10 1
Styrian Goldings 3.2 10 1
      60  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Lallemand Danstar Belle Saison 11.0 100

Pastabos

20min 52°C (1/2)
45min 62°C (1/3)
   Keliam iki 72°C ant viryklės
45min 72°C (1/3)
   Keliam iki 78°C ant viryklės
15min 78°C (1/3)
   Tekinam su 78°C H2O (termoizoliuotame inde)

Medus į puodą 5 minutėms

Fermentacija maksimalioje rekomenduojamoje gamintojo temperatūroje - 22°C
Prisijungę aludariai