Informacija

Kiekis:
42 litrai
Efektyvumas:
85 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2017 m. rugsėjo 15 d.
Receptas modifikuotas:
2017 m. spalio 28 d.

Parametrai

OG:
1.053
FG:
1.020
ABV:
4.4 %
IBU:
28
EBC:
106
IBU/OG:
0.52
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Pale Ale salyklas 6.0 6.000
Crystal malt 130.3 0.800
Laktozė 1.0 0.700
BEST Skrudinti miežiai 1303.0 0.600
BEST Black Extra salyklas 1403.3 0.400
BEST Chocolate salyklas 902.1 0.400
      8.900

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Magnum 13.0 40 60
      40  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Lallemand Danstar Nottingham 12.0 70

Pastabos

47C 15min
67C 60min
76C 15min

Fermentacija 19c

Komentarai

  • AndriusK

    2017 m. Spalio 29 d.
    Jau pagaminto :)
  • Ovidijus

    2018 m. Vasario 3 d.
    Kuriame gamybos etape dedama laktoze, gaminant šito tipo alų?
  • Lrytas1

    2018 m. Vasario 4 d.
    Į virimo paskutiniais 5min. 
  • Lrytas1

    2018 m. Gegužės 17 d.
    Aludarių taurė 2018 stautai III vieta.
  • Ovidijus

    2018 m. Gegužės 17 d.
    Vakar kaip tik išviriau pagal tavo receptą, tik šiek tiek su kitais ingredientais ( kokius turėjau), tai įdomu kas gausis :)
Prisijungę aludariai