Informacija

Kiekis:
42 litrai
Efektyvumas:
85 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2017 m. rugsėjo 15 d.
Receptas modifikuotas:
2017 m. spalio 28 d.

Parametrai

OG:
1.053
FG:
1.020
ABV:
4.4 %
IBU:
28
EBC:
106
IBU/OG:
0.52
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Pale Ale salyklas 6.0 6.000
Crystal malt 130.3 0.800
Laktozė 1.0 0.700
BEST Skrudinti miežiai 1303.0 0.600
BEST Black Extra salyklas 1403.3 0.400
BEST Chocolate salyklas 902.1 0.400
      8.900

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Magnum 13.0 40 60
      40  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Lallemand Danstar Nottingham 12.0 70

Pastabos

47C 15min
67C 60min
76C 15min

Fermentacija 19c

Komentarai

  • AndriusK

    2017 m. Spalio 28 d.
    Net seilė tista kaip noriu paragaut :)
  • Lrytas1

    2017 m. Spalio 28 d.
    Iš fermenterio misos? :) Dar tik 4val kaip mieles įdėjau.
  • AndriusK

    2017 m. Spalio 29 d.
    Jau pagaminto :)
  • Ovidijus

    Prieš 3 sav.
    Kuriame gamybos etape dedama laktoze, gaminant šito tipo alų?
  • Lrytas1

    Prieš 3 sav.
    Į virimo paskutiniais 5min. 
Prisijungę aludariai