Receptas / Užgavėnių alus
Informacija
Kiekis:
25 litrai
Efektyvumas:
70 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2012 m. sausio 24 d.
Receptas modifikuotas:
2012 m. sausio 27 d.
Parametrai
OG:
1.055
|
|
FG:
1.014
|
|
ABV:
5.4 %
|
|
IBU:
17
|
|
EBC:
7
|
|
IBU/OG:
0.31
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Bazinis salyklas | 3.0 | 4.200 | 65.6 | |
Kvietinis salyklas (šviesus) | 3.0 | 2.200 | 34.4 | |
6.400 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Aramis (France) | 8.1 | 21 | 60 | |
Strisslespalt (France) | 3.0 | 21 | 10 | |
pluostine kanape | 1.0 | 17 | 1 | |
asiukliai | 1.0 | 1 | 1 | |
60 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
leauven (gavau is banko) | 12.0 | 75 |
haris
2012 m. Balandžio 5 d.