Receptas / Mikkeller Beer Geek Breakfast
Informacija
Kiekis:
23 litrai
Efektyvumas:
65 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2017 m. spalio 13 d.
Receptas modifikuotas:
2017 m. spalio 13 d.
Parametrai
OG:
1.061
|
|
FG:
1.012
|
|
ABV:
6.3 %
|
|
IBU:
108
|
|
EBC:
115
|
|
IBU/OG:
1.79
|
dominuoja apynių skonis
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Pilsnerio salyklas | 3.3 | 3.800 | 48.5 | |
TF Oat Malt | 6.3 | 2.000 | 25.5 | |
BEST Skrudinti miežiai | 1302.0 | 0.520 | 6.6 | |
Brown Malt salyklas | 150.2 | 0.430 | 5.5 | |
CaraAmber salyklas | 70.2 | 0.430 | 5.5 | |
BEST Chocolate salyklas | 901.4 | 0.220 | 2.8 | |
TF Pale Chocolate | 626.0 | 0.220 | 2.8 | |
Rūkytas salyklas ('Rauchmalz') | 6.0 | 0.210 | 2.7 | |
7.830 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Centennial | 10.5 | 50 | 60 | |
Cascade (US) | 5.8 | 20 | 60 | |
Centennial | 10.5 | 48 | 15 | |
Cascade (US) | 5.8 | 45 | 15 | |
Cascade (US) | 5.8 | 10 | 5 | |
173 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Nottingham | 12.0 | 80 |
Priedai
Pavadinimas | Kiekis | Paskirtis | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Kava | 450.0 ml | Antrinei fermentacijai | 1 d. |