Informacija

Kiekis:
23 litrai
Efektyvumas:
65 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2017 m. spalio 13 d.
Receptas modifikuotas:
2017 m. spalio 13 d.

Parametrai

OG:
1.061
FG:
1.012
ABV:
6.3 %
IBU:
108
EBC:
115
IBU/OG:
1.79
dominuoja apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Pilsnerio salyklas 3.3 3.800
TF Oat Malt 6.3 2.000
BEST Skrudinti miežiai 1302.0 0.520
Brown Malt salyklas 150.2 0.430
CaraAmber salyklas 70.2 0.430
BEST Chocolate salyklas 901.4 0.220
TF Pale Chocolate 626.0 0.220
Rūkytas salyklas ('Rauchmalz') 6.0 0.210
      7.830

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Centennial 10.5 50 60
Cascade (US) 5.8 20 60
Centennial 10.5 48 15
Cascade (US) 5.8 45 15
Cascade (US) 5.8 10 5
      173  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Lallemand Danstar Nottingham 12.0 80

Priedai

Pavadinimas Kiekis Paskirtis Laikas
Kava 450.0 ml Antrinei fermentacijai 1 d.
Prisijungę aludariai