Informacija

Kiekis:
21 litras
Efektyvumas:
62 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2017 m. spalio 19 d.
Receptas modifikuotas:
2018 m. sausio 30 d.

Parametrai

OG:
1.051
FG:
1.006
ABV:
6.0 %
IBU:
17
EBC:
30
IBU/OG:
0.33
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Golden Promise Pale Ale salyklas 5.0 2.200
BEST Vienna salyklas 9.0 1.100
BEST Munich Dark salyklas 28.0 0.700
Avižiniai dribsniai 4.0 0.380
Kvietiniai dribsniai 3.0 0.380
CaraRed salyklas 50.0 0.380
Brown Malt salyklas 150.3 0.200
Cukrus 0.0 0.190
BEST Chocolate salyklas 902.1 0.060
      5.590

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
East Kent Golding 5.5 25 60
      25  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Lallemand Danstar Nottingham 12.0 89

Priedai

Pavadinimas Kiekis Paskirtis Laikas
Kardamonas 0.0 g Virimui -
Muškatas 0.0 g Virimui -
Imbieras 0.0 g Virimui -
Kvapieji pipirai 0.0 g Virimui -
Cinamonas 0.0 g Virimui -

Pastabos

Moliūgų elis
naudojausi šiuo receptu:https://byo.com/stories/issue/item/3283-autumn-seasonal-beer
čia mano naudoti prieskoniai, truputį pakeista nuo recepto.
8 oz. (0.23 kg) natural brown sugar (15 min.)
9 lbs. (4.5 kg)  šviežias moliugas su žievėm(plain, unspiced)
6 cinnamon sticks, broken up (0 min.)
1.5 Tbsp. ginger, chopped (0 min.)
0,5arbatinio šaukštelio muškato, (0 min.)
10 dried allspice berries, crushed (0 min.)
4 green cardamom pods, split, husks discarded, seeds crushed (0 min.)
Prisijungę aludariai