Receptas / gegužės 16-tai
Informacija
Kiekis:
50 litrų
Efektyvumas:
80 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2017 m. spalio 25 d.
Receptas modifikuotas:
2017 m. gruodžio 28 d.
Parametrai
OG:
1.068
|
|
FG:
1.016
|
|
ABV:
6.8 %
|
|
IBU:
36
|
|
EBC:
62
|
|
IBU/OG:
0.54
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Apdovanojimai
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Miuncheno salyklas aluteksas | 20.0 | 9.000 | 64.2 | |
Pilsnerio salyklas aluteksas | 4.0 | 3.200 | 22.8 | |
karamelinis aluteksas | 222.2 | 0.800 | 5.7 | |
Special B salyklas | 291.4 | 0.720 | 5.1 | |
juodas salyklas aluteksas | 1404.0 | 0.300 | 2.1 | |
14.020 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Mangrove Jack's M84 Bohemian Lager 4-tos kartos | 250.0 | 77 |
Priedai
Pavadinimas | Kiekis | Paskirtis | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Amerikietiško ąžuolo drožlės, vidutiniškai skrudintos | 100.0 g | Antrinei fermentacijai | 6 mėn. |
Pastabos
https://www.brewersfriend.com/mash-chemistry-and-brewing-water-calculator/?id=QYFXTGL
Salinimas 65C-90min
Fermentacija 12c 2 sav. po to lageriavimas nešildomoj patalpoje
Salinimas 65C-90min
Fermentacija 12c 2 sav. po to lageriavimas nešildomoj patalpoje
Aludarių Taurė 2018
2018 m. gegužės 13 d.