Informacija

Kiekis:
50 litrų
Efektyvumas:
80 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2017 m. spalio 25 d.
Receptas modifikuotas:
2017 m. gruodžio 28 d.

Parametrai

OG:
1.068
FG:
1.016
ABV:
6.8 %
IBU:
36
EBC:
62
IBU/OG:
0.54
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Apdovanojimai

  • Aludarių Taurė 2018

    2018 m. gegužės 13 d.
    Vieta: III
    Kategorija: Stouts and Porters
    Surinkti taškai: 32.00

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Miuncheno salyklas aluteksas 20.0 9.000
Pilsnerio salyklas aluteksas 4.0 3.200
karamelinis aluteksas 222.2 0.800
Special B salyklas 291.4 0.720
juodas salyklas aluteksas 1404.0 0.300
      14.020

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
CTZ 18.5 50 60
      50  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Mangrove Jack's M84 Bohemian Lager 4-tos kartos 250.0 77

Priedai

Pavadinimas Kiekis Paskirtis Laikas
Amerikietiško ąžuolo drožlės, vidutiniškai skrudintos 100.0 g Antrinei fermentacijai 6 mėn.

Pastabos

https://www.brewersfriend.com/mash-chemistry-and-brewing-water-calculator/?id=QYFXTGL
Salinimas 65C-90min
Fermentacija 12c 2 sav. po to lageriavimas nešildomoj patalpoje

Komentarai

  • tikka1122

    2018 m. Gegužės 24 d.  
    Brandintas 6 mėn nešildomoje patalpoje,per žiemos šalčius T buvo nukritusi iki -6C
    Aludariu taurė 2018-1vieta Porter session
                                    3vieta Stouts and Porters category
                                    6vieta-finale
Prisijungę aludariai