Informacija

Kiekis:
26 litrai
Efektyvumas:
77 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2017 m. lapkričio 27 d.
Receptas modifikuotas:
2018 m. sausio 25 d.

Parametrai

OG:
1.074
FG:
1.015
ABV:
7.8 %
IBU:
82
EBC:
101
IBU/OG:
1.10
dominuoja apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Miuncheno salyklas 20.0 3.200
BEST Pale Ale salyklas 6.0 2.500
BEST Rye Malt 8.0 0.750
Karamelinis aluteksas 223.4 0.500
juodas aluteksas 1418.7 0.500
Kvietinis salyklas (šviesus) 4.3 0.300
TF Pale Chocolate 631.0 0.250
Viskio salyklas 4.0 0.250
Avižiniai dribsniai 4.0 0.200
      8.450

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Magnum 13.0 40 60
Citra 12.0 40 60
      80  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Lallemand Danstar Nottingham 200.0 80

Pastabos

https://www.brewersfriend.com/mash-chemistry-and-brewing-water-calculator/?id=CKBSBVW
fermentacija 20C-2sav
lageriavimas nešildomoje patalpoje 1m (vasara iki 14C)

Komentarai

Prisijungę aludariai