Receptas / Kalėdų kvietinis
Informacija
Parametrai
OG:
1.058
|
|
FG:
1.009
|
|
ABV:
6.3 %
|
|
IBU:
15
|
|
EBC:
6
|
|
IBU/OG:
0.26
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
čekiškas pilsner | 2.9 | 3.500 | 45.5 | |
Kvietiniai dribsniai | 3.0 | 3.500 | 45.5 | |
Avižiniai dribsniai | 4.0 | 0.400 | 5.2 | |
BEST Rūgštinis salyklas | 5.5 | 0.300 | 3.9 | |
7.700 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Brewferm Blanche | 12.0 | 84 |
Priedai
Pavadinimas | Kiekis | Paskirtis | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Apelsinų žievelė (karčioji) | 15.0 g | Virimui | 10 min. | |
Kalendra | 5.0 g | Virimui | 10 min. |
Pastabos
20min 42°C
20min 52°C
90min 64°C
100ml f.r.10proc. tekinimui
i
20min 52°C
90min 64°C
100ml f.r.10proc. tekinimui
i