Receptas / Duonius
Informacija
Kiekis:
23 litrai
Efektyvumas:
80 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2017 m. gruodžio 6 d.
Receptas modifikuotas:
2017 m. gruodžio 12 d.
Parametrai
OG:
1.081
|
|
FG:
1.024
|
|
ABV:
7.5 %
|
|
IBU:
24
|
|
EBC:
83
|
|
IBU/OG:
0.30
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Pearl Pale Ale salyklas | 5.2 | 5.500 | 70.1 | |
CaraAroma salyklas | 396.8 | 0.800 | 10.2 | |
BEST Caramel Pils salyklas | 5.0 | 0.750 | 9.6 | |
Special B salyklas | 291.2 | 0.650 | 8.3 | |
BEST Black salyklas | 1155.4 | 0.150 | 1.9 | |
7.850 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar London ESB | 11.0 | 70 |
Pastabos
Tai tamsus, turintis malonų duonos poskonį, stiprus alus.
Pradinis tankis (OG) – 1.070
Galutinis tankis (FG) – 1.017
Temperatūra ir laikas:
52˚C – 15 min
61-62˚C – 60 min
68-72˚C – 30 min
78˚C – 15 min
Fermentacijos laikas apie 1 sav., brandinimo laikas 2-3 sav.
Pradinis tankis (OG) – 1.070
Galutinis tankis (FG) – 1.017
Temperatūra ir laikas:
52˚C – 15 min
61-62˚C – 60 min
68-72˚C – 30 min
78˚C – 15 min
Fermentacijos laikas apie 1 sav., brandinimo laikas 2-3 sav.