Informacija

Kiekis:
23 litrai
Efektyvumas:
80 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2017 m. gruodžio 6 d.
Receptas modifikuotas:
2017 m. gruodžio 6 d.

Parametrai

OG:
1.081
FG:
1.024
ABV:
7.5 %
IBU:
21
EBC:
83
IBU/OG:
0.26
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Pearl Pale Ale salyklas 5.2 5.500
CaraAroma salyklas 396.5 0.800
BEST Caramel Pils salyklas 5.0 0.750
Special B salyklas 291.0 0.650
BEST Black salyklas 1154.5 0.150
      7.850

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Saaz (CZ) 4.0 60 60
Saaz (CZ) 4.0 25 10
      85  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Lallemand Danstar London ESB 11.0 70

Pastabos

Tai tamsus, turintis malonų duonos poskonį, stiprus alus.

Pradinis tankis (OG) – 1.070
Galutinis tankis (FG) – 1.017

Temperatūra ir laikas:
52˚C – 15 min
61-62˚C – 60 min
68-72˚C – 30 min
78˚C – 15 min

Fermentacijos laikas apie 1 sav., brandinimo laikas 2-3 sav.
Prisijungę aludariai