Informacija

Kiekis:
22 litrai
Efektyvumas:
65 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2017 m. gruodžio 17 d.
Receptas modifikuotas:
-0001 m. lapkričio 30 d.

Parametrai

OG:
1.074
FG:
1.021
ABV:
7.0 %
IBU:
19
EBC:
79
IBU/OG:
0.26
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Pale Ale salyklas 6.0 5.000
BEST Vienna salyklas 9.0 1.000
Avižiniai dribsniai 4.0 0.400
BEST Caramel Aromatic salyklas 50.5 0.250
BEST Caramel Munich I salyklas 90.6 0.250
BEST Caramel Pils salyklas 5.0 0.250
BEST Caramel Munich III salyklas 165.6 0.250
BEST Special X salyklas 350.3 0.250
BEST Caramel Munich II salyklas 120.1 0.250
BEST Chocolate salyklas 900.7 0.200
Skrudintas kviečių salyklas 1050.8 0.200
      8.300

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Nugget 11.8 8 60
Chinook 13.0 8 60
Chinook 13.0 10 5
Chinook 13.0 10 0
      36  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Mangrove Jack's M15 Empire Ale 12.0 72

Priedai

Pavadinimas Kiekis Paskirtis Laikas
Kavos pupelės (Rwanda Gorilla Mountain) 50.0 g Virimui 10 min.
Juodieji pipirai 2.0 g Virimui 10 min.
Kvapieji pipirai 2.0 g Virimui 10 min.
Gvazdikėliai 1.0 g Virimui 10 min.
Kavos pupelės (Rwanda Gorilla Mountain) 50.0 g Antrinei fermentacijai -
Prisijungę aludariai