Informacija

Kiekis:
28 litrai
Efektyvumas:
79 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2018 m. sausio 7 d.
Receptas modifikuotas:
2018 m. sausio 15 d.

Parametrai

OG:
1.048
FG:
1.013
ABV:
4.5 %
IBU:
25
EBC:
83
IBU/OG:
0.51
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Bazinis salyklas 3.0 3.500
Avižiniai dribsniai 4.0 0.800
Miežiniai dribsniai 3.0 0.800
BEST Black salyklas 1152.7 0.600
BEST Caramel Munich II salyklas 120.3 0.250
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate' 902.1 0.130
Ryžių dribsniai 0.0 0.050
      6.130

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
East Kent Golding 5.1 50 60
      50  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Lallemand Danstar Nottingham (2 karta) 150.0 72

Pastabos

Salinimas ~62-65 C   1h 30 min.
600g black salyklo dedama į salinimo antrą pusę ~45min.
Vaikas nesuvalgė ryžių košės - sumečiau į salinimą.
Reali spalva apie 50 EBC
Prisijungę aludariai