Receptas / 24
Informacija
Kiekis:
28 litrai
Efektyvumas:
79 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2018 m. sausio 7 d.
Receptas modifikuotas:
2018 m. sausio 15 d.
Parametrai
OG:
1.048
|
|
FG:
1.013
|
|
ABV:
4.5 %
|
|
IBU:
25
|
|
EBC:
83
|
|
IBU/OG:
0.51
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Bazinis salyklas | 3.0 | 3.500 | 57.1 | |
Avižiniai dribsniai | 4.0 | 0.800 | 13.1 | |
Miežiniai dribsniai | 3.0 | 0.800 | 13.1 | |
BEST Black salyklas | 1152.7 | 0.600 | 9.8 | |
BEST Caramel Munich II salyklas | 120.3 | 0.250 | 4.1 | |
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate' | 902.1 | 0.130 | 2.1 | |
Ryžių dribsniai | 0.0 | 0.050 | 0.8 | |
6.130 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
East Kent Golding | 5.1 | 50 | 60 | |
50 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Nottingham (2 karta) | 150.0 | 72 |
Pastabos
Salinimas ~62-65 C 1h 30 min.
600g black salyklo dedama į salinimo antrą pusę ~45min.
Vaikas nesuvalgė ryžių košės - sumečiau į salinimą.
Reali spalva apie 50 EBC
600g black salyklo dedama į salinimo antrą pusę ~45min.
Vaikas nesuvalgė ryžių košės - sumečiau į salinimą.
Reali spalva apie 50 EBC