Receptas / Weizenbock R1
Informacija
Kiekis:
33 litrai
Efektyvumas:
77 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2018 m. vasario 22 d.
Receptas modifikuotas:
2018 m. gegužės 13 d.
Parametrai
OG:
1.061
|
|
FG:
1.017
|
|
ABV:
5.7 %
|
|
IBU:
22
|
|
EBC:
35
|
|
IBU/OG:
0.37
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Kvietinis tamsus salyklas | 18.0 | 4.200 | 50.0 | |
Miuncheno salyklas | 15.0 | 3.500 | 41.7 | |
Karamelinis Maltosa | 221.4 | 0.700 | 8.3 | |
8.400 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Mandarina Bavaria | 5.8 | 30 | 60 | |
Mandarina Bavaria | 5.8 | 30 | 30 | |
Mandarina Bavaria | 5.8 | 30 | 0 | |
90 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Brewferm Blanche n karta | 200.0 | 72 |
Priedai
Pavadinimas | Kiekis | Paskirtis | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Serbentai uogos džiovintos | 250.0 g | Virimui | 10 min. | |
Serbentai lapai ( 15min vėsinant nuo 85C) | 200.0 g | Virimui | - |