Receptas / Juicy NEIPA
Informacija
Kiekis:
21 litras
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2018 m. vasario 22 d.
Receptas modifikuotas:
2018 m. vasario 23 d.
Parametrai
OG:
1.062
|
|
FG:
1.014
|
|
ABV:
6.2 %
|
|
IBU:
37
|
|
EBC:
16
|
|
IBU/OG:
0.60
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Skystas salyklo ekstraktas "Savas alus" (šviesus) | 15.0 | 3.400 | 69.4 | |
BEST Pale Ale salyklas | 6.0 | 0.500 | 10.2 | |
Kvietiniai dribsniai | 3.0 | 0.500 | 10.2 | |
Avižiniai dribsniai | 4.0 | 0.500 | 10.2 | |
4.900 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Chinook | 13.0 | 20 | 60 | |
Columbus | 16.0 | 15 | 10 | |
El Dorado | 15.0 | 30 | 0 | |
Huell Melon | 14.3 | 20 | 0 | |
Mosaic | 12.5 | 30 | 0 | |
115 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Fermentis Safale US-05(56) | 12.0 | 77 |
Priedai
Pavadinimas | Kiekis | Paskirtis | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Dekstrozė | 250.0 g | Virimui | 10 min. |
Pastabos
Puse apynių dry hoppingui 4 dieną į primary. Likusius 7 dieną. Fermentacija 7- 10 dienų.
Dalius
2018 m. Kovo 14 d.Peckelis
2018 m. Kovo 14 d.Dalius
2018 m. Kovo 15 d.Giords
2018 m. Kovo 15 d.Dalius
2018 m. Kovo 15 d.Dry hoppinant visokias NEIPAS, mano supratimų, laisvas alaus priėjimas prie apyniu ir nulinė oksidaciją yra siektini dalykai. Galima aišku kišti apynius į tą kapsulę, bet bijau, kad 300g ten susitrombuos į kietą, sunkiai alui prieinamą masę.