Informacija

Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
75 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2018 m. kovo 1 d.
Receptas modifikuotas:
2018 m. kovo 26 d.

Parametrai

OG:
1.056
FG:
1.008
ABV:
6.3 %
IBU:
34
EBC:
29
IBU/OG:
0.60
ryškus apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Pilsnerio salyklas (Čekiškas) 4.0 4.000
BEST Melanoidin salyklas 70.6 1.000
BEST Chocolate salyklas 904.2 0.050
      5.050

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Amarillo (ebay) 9.0 20 60
Amarillo (ebay) 9.0 20 15
      40  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Fermentis Safale S-04 slapios, naudotos) 60.0 86

Pastabos

Salyklo malimas:
Visas salyklas maltas smulkiaii

Salinimas:
• pilama ~10L / 55ºC vandens;
• 5 min ~50ºC (1:2);
• pilama ~5L / 100ºC vandens;
• 60 min ~64ºC (1:3);
• tekinama ~80ºC vandeniu (+20L).

Fermentacija:
pirminė - 10 dienų (aplinkos temperatūra 22ºC) +2L
antrinė - 6 dienos (aplinkos temperatūra 22ºC)
Prisijungę aludariai