Receptas / Berliner Weisse su avietėmis
Informacija
Kiekis:
19 litrų
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2018 m. kovo 11 d.
Receptas modifikuotas:
2018 m. gegužės 14 d.
Parametrai
OG:
1.033
|
|
FG:
1.008
|
|
ABV:
3.3 %
|
|
IBU:
7
|
|
EBC:
6
|
|
IBU/OG:
0.21
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Apdovanojimai
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Kvietinis salyklas | 4.8 | 1.600 | 55.2 | |
BEST Pilsen salyklas | 4.0 | 1.000 | 34.5 | |
BEST Rūgštinis salyklas | 5.5 | 0.300 | 10.3 | |
2.900 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Fermentis Safale US-05(56) | 12.0 | 75 |
Priedai
Pavadinimas | Kiekis | Paskirtis | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Kalendra | 15.0 g | Virimui | 3 min. | |
Apelsinų žievelė (saldžioji) | 15.0 g | Virimui | 5 min. | |
Aviečių tyrė (SANITEX) | 600.0 g | Antrinei fermentacijai | - | |
Rugpienis | 150.0 g | Antrinei fermentacijai | - |
Pastabos
Fermentacijos temperatūra : 16c
Salinimas :
42
52
65
78
Vanduo: filtruotas,minkštas.
Salinimas :
42
52
65
78
Vanduo: filtruotas,minkštas.
Aludarių Taurė 2018
2018 m. gegužės 13 d.