Informacija

Kiekis:
19 litrų
Efektyvumas:
70 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2018 m. kovo 11 d.
Receptas modifikuotas:
2018 m. gegužės 14 d.

Parametrai

OG:
1.033
FG:
1.008
ABV:
3.3 %
IBU:
7
EBC:
6
IBU/OG:
0.21
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Apdovanojimai

  • Aludarių Taurė 2018

    2018 m. gegužės 13 d.
    Vieta: I
    Kategorija: Wheat ale
    Surinkti taškai: 29.36

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Kvietinis salyklas 4.8 1.600
BEST Pilsen salyklas 4.0 1.000
BEST Rūgštinis salyklas 5.5 0.300
      2.900

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Saphir 3.5 20 20
      20  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Fermentis Safale US-05(56) 12.0 75

Priedai

Pavadinimas Kiekis Paskirtis Laikas
Kalendra 15.0 g Virimui 3 min.
Apelsinų žievelė (saldžioji) 15.0 g Virimui 5 min.
Aviečių tyrė (SANITEX) 600.0 g Antrinei fermentacijai -
Rugpienis 150.0 g Antrinei fermentacijai -

Pastabos

Fermentacijos temperatūra : 16c
Salinimas :
42
52
65
78
Vanduo: filtruotas,minkštas.


Prisijungę aludariai