Informacija

Kiekis:
21 litras
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2018 m. kovo 12 d.
Receptas modifikuotas:
2018 m. spalio 23 d.

Parametrai

OG:
1.053
FG:
1.012
ABV:
5.4 %
IBU:
23
EBC:
9
IBU/OG:
0.44
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Pilsen salyklas 4.0 2.000
BEST Pale Ale salyklas 6.0 2.000
BEST Kvietinis salyklas 4.8 1.000
BEST Rūgštinis salyklas 5.5 0.150
      5.150

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Saaz (CZ) 4.0 45 60
Saaz (CZ) 4.0 20 10
Saaz (CZ) 4.0 10 5
      75  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Fermentis Safale US-05(56) 12.0 77

Priedai

Pavadinimas Kiekis Paskirtis Laikas
Aviečių stiebai 110.0 g Salinimui -

Pastabos

Aviečių stiebus per naktį palaikyti šaltame vandenyje. Dėti į salyklą.

52˚- 5 min
62˚- 30 min (amylazė)
72˚ - 30 min
78˚ – 5 min

Papildyti 78˚ vandeniu ir pradėti virti.

Virti 90 min

BREW MONK PROGRAMA:

20 l

1. AUTO
   TEMP: 52˚
   POWER: 1900
   TIMER: 5
2. AUTO
   TEMP: 62˚
   TIMER: 30
   POWER: 800
3. AUTO
   TEMP: 72˚
   TIMER: 30
4. AUTO
   TEMP: 78˚
   TIMER: 5

praplauti salyklą, papildyti misą 10 l 80˚ vandeniu

5. AUTO
   TEMP: 100˚
   POWER: 1900 (jei reikia koreguoti POWER, pirma paspausti AUTO/PAUSE, pakoregavus – START)
   TIMER: 1
6. AUTO
   TEMP: 100˚
   TIMER: 90
7. AUTO
   + 60 - APYNIAI
8. TIMER: 10 - APYNIAI
9. TIMER: 5 - APYNIAI
10. START
Prisijungę aludariai