Receptas / Vineyard NEIPA
Informacija
Kiekis:
18 litrų
Efektyvumas:
62 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2018 m. kovo 17 d.
Receptas modifikuotas:
2018 m. rugsėjo 17 d.
Parametrai
OG:
1.065
|
|
FG:
1.016
|
|
ABV:
6.5 %
|
|
IBU:
63
|
|
EBC:
12
|
|
IBU/OG:
0.96
|
dominuoja apynių skonis
|
Apdovanojimai
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Golden Promise salyklas | 5.0 | 4.000 | 64.0 | |
Avižiniai dribsniai | 4.0 | 1.000 | 16.0 | |
Kvietinis salyklas | 4.8 | 1.000 | 16.0 | |
BEST Rūgštinis salyklas | 5.5 | 0.130 | 2.1 | |
Abbey Malt salyklas | 45.0 | 0.120 | 1.9 | |
6.250 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Simcoe/Citra | 13.0 | 50 | 10 | |
Simcoe/Citra (Hop Stand 82°C/30) | 13.0 | 50 | 5 | |
Nelson/Blanc (Hop Stand 82°C/30) | 10.0 | 100 | 5 | |
Nelson/Blanc/Citra (Day5) | 12.5 | 100 | 0 | |
Nelson/Blanc/Citra (Day8) | 12.5 | 100 | 0 | |
400 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
London Ale III / 1.5l Starteris | 100.0 | 76 |
Pastabos
Vanduo:
https://www.brewersfriend.com/mash-chemistry-and-brewing-water-calculator/?id=XZNG7LG
Salinimas:
67/90
75/10
BG: 1.049 (23). Mash Eff 60%
Fermentacija: 18°C (17)
https://www.youtube.com/watch?v=-2hvXe5pgj0
http://scottjanish.com/examination-of-studies-hopping-methods-and-concepts-for-achieving-maximum-hop...
https://www.brewersfriend.com/mash-chemistry-and-brewing-water-calculator/?id=XZNG7LG
Salinimas:
67/90
75/10
BG: 1.049 (23). Mash Eff 60%
Fermentacija: 18°C (17)
https://www.youtube.com/watch?v=-2hvXe5pgj0
http://scottjanish.com/examination-of-studies-hopping-methods-and-concepts-for-achieving-maximum-hop...
All IPA long
2018 m. rugsėjo 29 d.