Receptas / Rosemary Witbier
Informacija
Parametrai
OG:
1.057
|
|
FG:
1.015
|
|
ABV:
5.4 %
|
|
IBU:
10
|
|
EBC:
9
|
|
IBU/OG:
0.17
|
kartumo nėra, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Kvietinis salyklas | 4.8 | 1.650 | 52.4 | |
BEST Pilsen salyklas | 4.0 | 1.000 | 31.7 | |
Kvietiniai dribsniai | 3.0 | 0.500 | 15.9 | |
3.150 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Mangrove Jack's M21 Belgian Wit | 12.0 | 73 |
Priedai
Pavadinimas | Kiekis | Paskirtis | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Laimo žievelė | 10.0 g | Virimui | 15 min. | |
Kalendra | 6.0 g | Virimui | 15 min. | |
Rozmarinas | 5.0 g | Virimui | 15 min. | |
Laimo žievelė | 10.0 g | Pirminei fermentacijai | - | |
Rozmarinas | 5.0 g | Pirminei fermentacijai | - |
Pastabos
Rozmariną ir laimo žievelę į fermentacijos pabaigą, tiesiai į pirminę.