Informacija

Kiekis:
12 litrų
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2018 m. kovo 18 d.
Receptas modifikuotas:
2018 m. kovo 18 d.

Parametrai

OG:
1.057
FG:
1.015
ABV:
5.4 %
IBU:
10
EBC:
9
IBU/OG:
0.17
kartumo nėra, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Kvietinis salyklas 4.8 1.650
BEST Pilsen salyklas 4.0 1.000
Kvietiniai dribsniai 3.0 0.500
      3.150

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Saphir 3.5 15 60
      15  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Mangrove Jack's M21 Belgian Wit 12.0 73

Priedai

Pavadinimas Kiekis Paskirtis Laikas
Laimo žievelė 10.0 g Virimui 15 min.
Kalendra 6.0 g Virimui 15 min.
Rozmarinas 5.0 g Virimui 15 min.
Laimo žievelė 10.0 g Pirminei fermentacijai -
Rozmarinas 5.0 g Pirminei fermentacijai -

Pastabos

Rozmariną ir laimo žievelę į fermentacijos pabaigą, tiesiai į pirminę.

Nuotraukos

Prisijungę aludariai