Informacija

Kiekis:
46 litrai
Efektyvumas:
92 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2018 m. balandžio 17 d.
Receptas modifikuotas:
2018 m. balandžio 19 d.

Parametrai

OG:
1.056
FG:
1.007
ABV:
6.4 %
IBU:
16
EBC:
29
IBU/OG:
0.28
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Bazinis salyklas 3.0 7.800
Cukraus sirupas 30.1 0.750
Karamelinis salyklas Maltosa 233.6 0.500
Juodas salyklas Viking malt 1449.1 0.100
      9.150

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Hallertauer Tradition 5.8 50 60
      50  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Danstar Abbaye 200.0 87
Prisijungę aludariai