Informacija

Kiekis:
17 litrų
Efektyvumas:
60 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2018 m. balandžio 19 d.
Receptas modifikuotas:
2018 m. gegužės 20 d.

Parametrai

OG:
1.111
FG:
1.030
ABV:
10.6 %
IBU:
42
EBC:
24
IBU/OG:
0.38
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Kvietinis salyklas 4.8 6.700
BEST Pilsen salyklas 4.0 1.400
Golden Promise Pale Ale salyklas 5.0 1.400
Rice hulls 1.0 0.600
BEST Melanoidin salyklas 70.9 0.550
      10.650

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Magnum 11.0 40 74
Citra 12.6 30 5
Nelson Sauvin 10.9 45 0
      115  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Wyeast 1318: London Ale III 800.0 73

Pastabos

Pagal BJCP2015: 22D - Wheatwine.
Ryžių lukštus perplaunam ir pamirkom šiltam vandeny pusvalandį prieš naudojimą.
Dvigubas salinimas.
40C - 20min.
55C - 15min.
63C - 40min.
70C - 15min.
77C - 15min.
 
Paskutiniai apyniai į hopstand 20 min.
Mielės sudedamos ir pirmas kelias dienas fermentacija vyksta prie 16C, vėliau pakelsiu iki 19-20.

Komentarai

  • Peckelis

    2018 m. Gegužės 18 d.
    Masinantis receptas
  • elis

    2018 m. Gegužės 18 d.
    iš kur imi lukštus?
  • Dalius

    2018 m. Gegužės 18 d.
    Siunčiausi iš UK.
Prisijungę aludariai