Receptas / Ma troisième bière de saison
Informacija
Parametrai
OG:
1.024
|
|
FG:
1.000
|
|
ABV:
3.2 %
|
|
IBU:
23
|
|
EBC:
8
|
|
IBU/OG:
0.93
|
dominuoja apynių skonis
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Pilsen salyklas | 4.0 | 1.500 | 62.5 | |
BEST Kvietinis salyklas | 4.8 | 0.400 | 16.7 | |
BEST Spelt salyklas | 40.0 | 0.400 | 16.7 | |
BEST Rūgštinis salyklas | 5.5 | 0.100 | 4.2 | |
2.400 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
East Kent Golding | 5.8 | 20 | 70 | |
East Kent Golding | 5.8 | 10 | 10 | |
Styrian Goldings | 2.5 | 10 | 10 | |
East Kent Golding | 5.8 | 10 | 1 | |
Styrian Goldings | 2.5 | 10 | 1 | |
60 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Belle Saison | 11.0 | 100 |
Pastabos
20min 52°C (1/2)
60min 62°C (1/3)
Keliam iki 72°C ant viryklės
30min 72°C (1/3)
Keliam iki 78°C ant viryklės
15min 78°C (1/3)
Tekinam su 78°C H2O (termoizoliuotame inde)
Fermentacija vasariška 22-27°C
60min 62°C (1/3)
Keliam iki 72°C ant viryklės
30min 72°C (1/3)
Keliam iki 78°C ant viryklės
15min 78°C (1/3)
Tekinam su 78°C H2O (termoizoliuotame inde)
Fermentacija vasariška 22-27°C