Informacija

Kiekis:
25 litrai
Efektyvumas:
80 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2018 m. gegužės 5 d.
Receptas modifikuotas:
2019 m. vasario 9 d.

Parametrai

OG:
1.024
FG:
1.000
ABV:
3.2 %
IBU:
23
EBC:
8
IBU/OG:
0.93
dominuoja apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Pilsen salyklas 4.0 1.500
BEST Kvietinis salyklas 4.8 0.400
BEST Spelt salyklas 40.0 0.400
BEST Rūgštinis salyklas 5.5 0.100
      2.400

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
East Kent Golding 5.8 20 70
East Kent Golding 5.8 10 10
Styrian Goldings 2.5 10 10
East Kent Golding 5.8 10 1
Styrian Goldings 2.5 10 1
      60  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Lallemand Danstar Belle Saison 11.0 100

Pastabos

20min 52°C (1/2)
60min 62°C (1/3)
   Keliam iki 72°C ant viryklės
30min 72°C (1/3)
   Keliam iki 78°C ant viryklės
15min 78°C (1/3)
   Tekinam su 78°C H2O (termoizoliuotame inde)
Fermentacija vasariška 22-27°C
Prisijungę aludariai