Informacija

Kiekis:
23 litrai
Efektyvumas:
79 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2012 m. vasario 19 d.
Receptas modifikuotas:
2012 m. kovo 26 d.

Parametrai

OG:
1.224
FG:
1.056
ABV:
22.0 %
IBU:
5
EBC:
96
IBU/OG:
0.02
kartumo nėra, dominuoja salyklas

Apdovanojimai

  • Atviro Alaus Taurė 2012

    2012 m. gegužės 27 d.
    Vieta: III
    Kategorija: Tamsus lageris
    Surinkti taškai: 22.30

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Vienos salyklas 7.0 3.300
Vienos salyklas 7.0 3.300
Vienos salyklas 7.0 3.300
Vienos salyklas 7.0 3.300
Miuncheno salyklas 25.0 1.500
Miuncheno salyklas 25.0 1.500
Miuncheno salyklas 25.0 1.500
Miuncheno salyklas 25.0 1.500
CaraCrystal 120.1 0.340
CaraCrystal 120.1 0.340
CaraCrystal 120.1 0.340
CaraCrystal 120.1 0.340
Special B 400.3 0.160
Special B 400.3 0.160
Special B 400.3 0.160
Special B 400.3 0.160
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate Dehusked' 800.6 0.066
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate Dehusked' 800.6 0.066
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate Dehusked' 800.6 0.066
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate Dehusked' 800.6 0.066
      21.464

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Hallertau Perle 9.8 10 60
Hersbrucker (German) 3.7 30 60
Hersbrucker (German) 3.7 22 20
      62  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Wyeast Bavarian Lager 26.0 75

Pastabos

63 -- 25 min
66 -- 35 min
70 -- 30 min
76 -- 10 min -->

Komentarai

  • Evaldas

    2012 m. Balandžio 13 d.
    geras salyklinis skonis, man pasirode visai nesausas,
  • Dainius

    2012 m. Gegužės 2 d.
    Ragautas 2012.04. VAK'e.
    Kvapo nėra, ko norėt, lageris. Bet visa kita labai tvarkinga, saldus skonis, skrudintas salyklas savo vietoj, ir jokio sausumo.
  • Dainius

    2012 m. Birželio 6 d.
    2012.05. VAK'e ragautas pakartotinai.
    Gal net gi skanesnis, išraiškingas skonis.
Prisijungę aludariai