Receptas / Bavariškas dunkelis
Informacija
Kiekis:
23 litrai
Efektyvumas:
79 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2012 m. vasario 19 d.
Receptas modifikuotas:
2012 m. kovo 26 d.
Parametrai
OG:
1.112
|
|
FG:
1.028
|
|
ABV:
11.0 %
|
|
IBU:
15
|
|
EBC:
60
|
|
IBU/OG:
0.13
|
kartumo nėra, dominuoja salyklas
|
Apdovanojimai
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Vienos salyklas | 7.0 | 3.300 | 30.7 | |
Vienos salyklas | 7.0 | 3.300 | 30.7 | |
Miuncheno salyklas | 25.0 | 1.500 | 14.0 | |
Miuncheno salyklas | 25.0 | 1.500 | 14.0 | |
CaraCrystal | 120.1 | 0.340 | 3.2 | |
CaraCrystal | 120.1 | 0.340 | 3.2 | |
Special B | 400.3 | 0.160 | 1.5 | |
Special B | 400.3 | 0.160 | 1.5 | |
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate Dehusked' | 800.6 | 0.066 | 0.6 | |
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate Dehusked' | 800.6 | 0.066 | 0.6 | |
10.732 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Hallertau Perle | 9.8 | 10 | 60 | |
Hersbrucker (German) | 3.7 | 30 | 60 | |
Hersbrucker (German) | 3.7 | 22 | 20 | |
62 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Wyeast Bavarian Lager | 26.0 | 75 |
Pastabos
63 -- 25 min
66 -- 35 min
70 -- 30 min
76 -- 10 min -->
66 -- 35 min
70 -- 30 min
76 -- 10 min -->
Komentarai
-
Evaldas
2012 m. Balandžio 13 d.geras salyklinis skonis, man pasirode visai nesausas, -
Dainius
2012 m. Gegužės 2 d.Ragautas 2012.04. VAK'e.
Kvapo nėra, ko norėt, lageris. Bet visa kita labai tvarkinga, saldus skonis, skrudintas salyklas savo vietoj, ir jokio sausumo. -
Dainius
2012 m. Birželio 6 d.2012.05. VAK'e ragautas pakartotinai.
Gal net gi skanesnis, išraiškingas skonis.
Atviro Alaus Taurė 2012
2012 m. gegužės 27 d.