Informacija

Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
60 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2018 m. gegužės 12 d.
Receptas modifikuotas:
2018 m. liepos 1 d.

Parametrai

OG:
1.046
FG:
1.013
ABV:
4.4 %
IBU:
14
EBC:
8
IBU/OG:
0.30
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Kvietinis salyklas (šviesus) 4.3 2.000
Pils salyklas 3.3 2.000
Avižiniai dribsniai 4.0 0.500
Miežiniai dribsniai 3.0 0.500
      5.000

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Hallertauer Hersbrucker 3.5 15 60
Citra 12.0 15 10
      30  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Brewferm Blanche 12.0 72

Priedai

Pavadinimas Kiekis Paskirtis Laikas
Kalendra 15.0 g Virimui 15 min.
Citrinos ir/arba apelsino cedra 10.0 g Virimui 15 min.

Pastabos

Hoegaarden klonas

42˚ - 10 min
52˚- 5 min
62˚- 30 min (amylazė)
72˚ - 30 min
78˚ – 5 min (aparatu 30 min, kad tekinimo laiką kompensuoti)
Prisijungę aludariai