Receptas / Būktās Baltijas Porters
Informacija
Kiekis:
38 litrai
Efektyvumas:
79 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2018 m. gegužės 28 d.
Receptas modifikuotas:
2020 m. birželio 4 d.
Parametrai
OG:
1.139
|
|
FG:
1.033
|
|
ABV:
13.9 %
|
|
IBU:
17
|
|
EBC:
75
|
|
IBU/OG:
0.12
|
kartumo nėra, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Vienna salyklas | 9.0 | 3.820 | 17.2 | |
Pale Ale salyklas | 8.5 | 3.820 | 17.2 | |
BEST Vienna salyklas | 9.0 | 3.820 | 17.2 | |
Pale Ale salyklas | 8.5 | 3.820 | 17.2 | |
BEST Munich salyklas | 15.5 | 2.290 | 10.3 | |
BEST Munich salyklas | 15.5 | 2.290 | 10.3 | |
Caramel sweet(Viking malt) | 62.0 | 0.760 | 3.4 | |
Caramel sweet(Viking malt) | 62.0 | 0.760 | 3.4 | |
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate Dehusked' | 817.4 | 0.380 | 1.7 | |
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate Dehusked' | 817.4 | 0.380 | 1.7 | |
Skrudintas kviečių salyklas | 1059.6 | 0.040 | 0.2 | |
Skrudintas kviečių salyklas | 1059.6 | 0.040 | 0.2 | |
22.220 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Fermentis Saflager W34/70 | 900.0 | 76 |
Pastabos
https://www.brewersfriend.com/mash-chemistry-and-brewing-water-calculator/?id=4JHBXXZ
50 C 15 min;
62 C 30 min;
67 C 30 min:
-> 75 tekinam
50 C 15 min;
62 C 30 min;
67 C 30 min:
-> 75 tekinam